Termeni legali

Toate informatiile despre produsele si serviciile descrise in acest site sunt valabile numai pentru Compania de Asigurari – Reasigurari EXIM Romania (EximAsig ) si sunt proprietatea ei exclusiva. De asemenea, EximAsig Romania detine toate drepturile de proprietate intelectuala (inclusiv drepturile asupra bazei de date) privind marcile comerciale, marcile de servicii, logo-urile si toate celelalte materiale prezentate in acest site.
EximAsig Romania isi rezerva dreptul de a modifica in orice moment, sau la orice interval de timp, fara o notificare prealabila, serviciile puse la dispozitie prin intermediul acestui site, sau a conditiilor de utilizare. De asemenea, poate intrerupe, temporar sau permanent, partial sau in totalitate serviciile oferite, fara o notificare prealabila.  eximasig.ro poate schimba in orice moment continutul si conditiile de folosire ale site-ului. Noile conditii devin valabile in momentul in care au fost facute publice prin postarea pe acest site si nu au caracter retroactiv. Folosirea acestui site presupune acordul dumneavoastra implicit la toti termenii si conditiile prezente.

EximAsig Romania depune toate eforturile pentru a prezenta in mod cat mai clar si concis toate informatiile din acest site. Cu toate acestea, EximAsig Romania. nu este si nu va fi legal responsabila sub nici o circumstanta pentru nici o inadvertenta ori de scriere eronata a informatiilor prezentate in acest site.

Este interzisa reproducerea, distribuirea sau publicarea sub orice forma a continutului materialelor prezentate pe acest site, de catre orice persoana, fara acordul scris in prealabil al EximAsig Romania In caz contrar, aceasta reprezinta o incalcare a dreptului de proprietate intelectuala si se sanctioneaza conform legilor in vigoare.

Incercarile de orice natura de modificare a imaginii si informatiilor din prezentul site, cu exceptia detinatorului sau legal – EximAsig Romania, da dreptul unilateral si neechivoc ca societatea sa faca uz de toate prerogativele sale de a se adresa instantelor legal competente pentru sanctionarea acestui fapt.