Reasigurare

Programul de reasigurare al EximAsig Romania este unul complex care ofera o protectie sigura si cuprinzatoare a riscurilor subscrise de compania noastra. Contractele de reasigurare sunt plasate la reasiguratori cu puternica stabilitate financiara, specializati pe riscurile subscrise de EximAsig Romania.

Prin includerea acestor reasiguratori in programul de reasigurare al companiei s-a dorit atat oferirea pentru clientii nostri a sigurantei si increderii date de ratingurile superioare acordate de agentiile de rating internationale, precum si obtinerea de know-how, servicii si solutii de subscriere, capacitate de reasigurare facultativa, pe care acestia le pun la dispozitia clientilor lor.

Politica societatii noastre in ceea ce priveste reasigurarea este de a crea si mentine o relatie pe termen lung cu reasiguratorii, care reprezinta in fapt partenerii nostri in analiza si acoperirea riscurilor subscrise.

Principalii reasiguratori ai EximAsig Romania sunt: Munich Re, Hannover Re, Swiss Re, VIG Re, Polish Re, Partner Re, Gen Re si Lloyd’s.