Despre noi

Compania de Asigurari Reasigurari EXIM Romania (EximAsig) s-a constituit ca o entitate profesionista, specializata in asigurarea riscurilor financiare, atat pentru operatiunile de export cat si pentru operatiunile comerciale interne.

EximAsig si-a inceput activitatea in luna august a anului 2010, fiind autorizata pentru practicarea claselor de asigurari de credite si a asigurarilor de garantii. Produsele sale se adreseaza companiilor care desfasoara activitati comerciale cu parteneri externi si interni in domeniile: comert, productie, transport, constructii, factoring, petrolier, IT.

Capitalul social varsat al Companiei este 17.643.996 RON.

Misiunea noastra

EximAsig si-a propus sa asigure protectie financiara clientilor sai, adaptata mediului de afaceri in care acestia activeaza.

EximBank - 93,7792% aport la capitalul social;
Persoane fizice - 6,2208% aport la capitalul social;

Petitiile/reclamatiile formulate impotriva societatii S.C. COMPANIA DE ASIGURARE - REASIGURARE EXIM ROMANIA S.A. si inregistrate la COMISIA DE SUPRAVEGHERE A ASIGURARILOR in ultimele 3 luni sunt în numar de 1.

Structura acestora poate fi consultata aici, accesand pagina dedicata.

Pentru orice sugestii, reclamatii sau informatii referitoare la produsele noastre va rugam apasati aici

EximAsig Romania

Str. Grigore Alexandrescu nr.89-97, Metropolis Center et.6, sect.1, Bucuresti