EximAsig sprijina Uniunea Nationala a Societatilor de Intermediere si Consultanta in Asigurari din Romania (UNSICAR)

EximAsig sprijina Uniunea Nationala a Societatilor de Intermediere si Consultanta in Asigurari din Romania (UNSICAR)

EximAsig Romania se alatura UNSICAR prin sprijinirea celui mai important eveniment anual organizat de aceasta, “Conferinta Nationala a Brokerilor de Asigurare”, editia a saptea. Evenimentul va avea lor pe data de 21 martie, si cu aceasta ocazie, EximAsig Romania doreste sa isi exprime aprecierea pentru eforturile depuse de intermediarii in asigurari la dezvoltarea pietei de profil si sa reconfirme stransa colaborare pe care o are cu acestia.

Intr-un timp scurt de la inceperea activitatii sale, EximAsig a incheiat contracte de intermediere cu 40 de brokeri de asigurari, specializati in intermedierea produselor de asigurare de risc financiar, cu o vasta experienta in domeniu si un portofoliu larg de clienti.

Produsele oferite de EximAsig Romania acopera o gama larga de riscuri, de la asigurarile de risc financiar, cum sunt asigurarile de garantii (pentru participarea la licitatii, de buna executie, de mentenanta, de plata avans) si asigurarile de risc comercial, pana la asigurarile de bunuri, de raspundere civila, CARGO sau accidente.